Zoeken naar mini bull terrier pups te koop

mini bull terrier pups te koop
 
Vind bull terrier pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats.nl.
Deze pups zijn gevaccineerd tegen de meest voorkomende ziektes en ik heb ze regelmatig ontwormd. De pups zijn volledig in orde en groot gebracht in. Bull Terrier Mini pups te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten.
Fokkers.
In het proces van samenwerking bieden wij u flexibiliteit., solice service en een constante kwaliteit. Wij zijn uw partner op het gebied van communicatie. die meedenkt en oplossingen creëert. Abbo en Marlene Streng. Nederlandse Miniatuur Bull Terrier Club 2018. Social Media Icons for Joomla!
Waar vind ik Bull Terrier Miniatuur pups te koop? DogCatandCo.
Pups te koop. Kittens te koop. Dog Cat and Co Pups te koop Bull Terrier Miniatuur pups te koop. Bull Terrier Miniatuur pups te koop. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Beschikbaarheid Bull Terrier Miniatuur. Bull Terrier Miniatuur pups te koop in onze kennel.:
Bullterrier Honden 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Bull Terrier Mini pups te koop. Wij zijn open van 10u tot 18u op zaterdag 21/07/2018 De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en. vandaag 2021: Asse Zellik.
Jack Russell Bull Terriër Marktplaats.nl.
De sexe maakt helemaal niet uit, het hondje mag ook gecastreerd of gesteriliseerd. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. Miniatuur Bull terrier / Bullterrier pups. Mini bull terrier pups! Mogen nu weg! Pups zijn: ingeent gechipt ontwormd nagekeken door de dierenarts en hebben een gezondheidsverklaring. De pups hebben een europeespaspoort. Bij ons krijgt u garantie d.m.v. Een koop contract zijn gesocialiseerd.
Miniatuur bull terriers Misterybulls. Jarenlange ervaring met de mini bull.
Onze liefde voor dit mooie ras is begonnen met de aanschaf van onze eerste hond Maita, een standaard bull terrier. En wat voor een! Door haar vrolijke en vooral ondeugende karakter, zijn wij helemaal verslaafd geraakt aan dit ras. We verhuisden naar een groter huis, dus was er plaats voor nog een bulletje. Maar ditmaal zou het een mini bull worden, dat leek ons helemaal geweldig. Mountain kwam er dus bij, een prachtig gestroomd teefje. Inmiddels helemaal besmet met het bullen virus, kochten we onze Dopey-Chef, een heel mooi compact reutje. Hij deed het goed op shows en heeft diverse titels behaald. Maar voor ons zijn shows lopen maar een bijzaak, dus op shows zult u ons niet zo vaak zien. Wij vinden het veel leuker om lekker te gaan wandelen en plezier te maken met de bullen. Uit liefde voor dit mooie ras, besloten wij in 2000 als hobby een kennel te beginnen. Ons doel is lieve, gezonde bulletjes te fokken. De pups groeien op in huiselijke kring en worden goed gesocialiseerd.
Puppyplaats.nl Bull Terriër pups aangeboden.
Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en he. Bull terrier pups te koop. Al onze bull terrier pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke bull terrier pup krijgt. 27 juli 2018. 27 juli 2018. Miniatuur Bull terrier pups. Mini Bill terrier pups, Mogen nu het nest verlaten Het nestje bestaat uit reutjes en teefjes.
Welkom bij Kennel EL Batidor miniatuur bull terriers Geregistreerd bij de Raad van Beheer Certificaat Dieren E.H.BO Certificaat K.K.1.
In 1999 hebben wij onze eerste Miniatuur Bull terrier gekocht een reutje, Cocopah red eye. en al gauw kwam er een tweede mini bij Miss Magnolia dewi en zo zijn. we geleidelijk uitgebreid. In 2001 hadden we dan ons eerste nestje gefokt. Wij fokken de mini met als doel het ras te verbeteren en het belangrijkste niet, te vergeten. de gezondheid en het karakter van de mini. Wij zijn een hobby kennel en fokken af en toe een nestje uit zorgvuldig gekozen lijnen. Al onze minis leven in huiselijke omgeving daar waar de pups ook op groeien.

Contacteer ons